Sarah Abouzelof

Inside out

  • Skrevet 29.09.2015 klokka 22:21
  • Kategori: Personlig

Det er ett tema jeg gjerne vil ta opp her. Det har vært mye snakk om dette i media det siste året og det påvirker oss alle nå mer enn noen gang. Hvorfor? Fordi vi alle har tilgang til slike nyheter og bilder uansett hvor vi er. Om det er på telefonen, tv, magasiner, plakater, på blogg, Instagram, Facebook. You name it! Det dukker opp over alt og det kan ikke over ses, kun takles. Kropps-press er temaet folkens. Jeg vil gjerne ta opp noen ting som engasjerer meg rundt dette. For de av dere som kjenner meg vet at jeg har slitt med vekten store deler av livet, og det har påvirket meg mentalt til den dag i dag. Når jeg er på Instagram og Facebook ser jeg ikke noe annet enn "Goals" -bilder av trente, tynne jenter, slim tea, waist training, juice og smoothie dietter. Det er inspirerende til en viss grad, men så blir man rett og slett dritt lei av å se dette over alt!

Jeg er 100% for å leve en sunn livsstil, trene og tenke på helsa, men er så lei av å få det dyttet inn med spade. For min del er det mer deprimerende enn motiverende. Ender opp med å sitte og deprimere over hva jeg ikke har. Det er teit, jeg vet det. Men når man konstant blir minnet på hva man ikke er, så blir det sånn. 

Jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den eneste som har ett anstrengt forhold til trening og det å spise sunt. Det har blitt mer som en ting man tvinges til å gjøre, fordi det er inn og ikke fordi det forlenger livet. Jeg kan være ærlig og si at jeg ikke har ett sunt forhold til "slanking". Det første som dukker opp i hodet mitt når jeg tenker på det ordet er, sulte ihjel, slankepiller, slanke operasjon, avførings piller osv. Jeg leser slanketips over alt og jeg blir kvalm av bare overskriftene. Hvorfor kan ikke flere fronte livsstil endringer og et sunt forhold til trening og mat? Hvorfor må det alltid være den tynneste og den som spiser mest grønt som kommer på forsiden? Vi kommer jo i så mange former og fasonger med forskjellige bakgrunner og historier, så det hadde vært fint å kunne se litt variasjon...

Ok, nok klaging. Jeg vet at det er kun deg selv som kan endre ditt nåværende deg og at ting tar tid. Alt handler om å finne sin motivasjon og indre driv til å fortsette, men hvis ikke det mentale henger med så kommer man dessverre ikke langt. Man kan vær flink i 2-3 uker også blir man plutselig slått i bakken av tanker og følelser som løper løpsk. Det er derfor så viktig å ikke tenke at man er beseiret, men at man kun hadde ett lite nederlag, også komme seg på føttene igjen, ikke starte på nytt å tenke at de 2-3 ukene var forgjeves, men at man tar lærdom av det og holder seg sterkere neste gang. En ting jeg også har skjønt er at, det er de som sulter seg selv og kaster seg ut i smoothie, juice og shake dietter som ofte sprekker først. Rett og slett fordi man nekter seg selv å spise. 

Så på en måte har jeg skjønt hva som trengs. Hva jeg må gjøre for å komme dit jeg vil. Men det jæ**la hodet stopper meg gang på gang. Jeg er sykt dårlig til å holde på motivasjon, det er noe jeg må lære meg. Faktisk noe alle bør lære seg. For hvis man har ett ønske og en drøm, ikke la noen, ikke deg selv eller dårlige perioder stoppe deg fra å nå målet ditt. En fin og trent kropp er ingenting dersom du ikke er frisk mentalt, du kan se ut som en million dollar og føle deg som Shrek liksom. Så jobb med motivasjon, egen lykke innvendig, vær god mot mennesker, lær deg å elske deg selv og din personlighet, og er det noe på innsiden du også vil forbedre så gjør det! Ikke fordi mennesker oppmuntrer deg eller inspirerer deg, men fordi DU vil og du vil få ett bedre liv av det!

Ganske klisje, men når du stråler på innsiden vises det godt på utsiden! Det er faktisk sant, og det er noe jeg også må minne meg selv på. Hver... Dag...

 
 

Bare for å vise dere noe random bilder (som ikke har noe med saken å gjøre) og sende litt kjærlighet ♥

 

 

- Sarah 

Sarah Abouzelof


KONTAKT
sarahbornstedt@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits