Sarah Abouzelof

Nytt år, nye eventyr

  • Skrevet 31.12.2015 klokka 03:39
  • Kategori: Diverse

Hei alle sammen. Er vel på tide at jeg offisielt melder meg inn i klubben igjen, hvilket betyr - JA jeg skal begynne å blogge så mye som mulig. Jeg føler at 2016 har mye å by på. Det får høres så klisje ut som det bare må, men jeg føler virkelig at 2016 er mitt år! Mitt år for opplevelser, jobbe med meg selv og min egen lykke. Jeg vil også meddele at jeg har kjøpt min aller første MacBook, ever. En PC/MacBook er jo obligatorisk dersom man vil blogge eller i mitt tilfelle, også drive med YouTube, så det er nok en god investering i å ha skaffet seg dette dersom jeg skal blogge og lage videoer :) 

Som sikkert ikke alle vet skal jeg på Backpacking i Amerika i april 2016 med ei venninne. Gleder meg noe helt vilt mye, og jeg kan ikke vente med å blogge/vlogge hele opplevelsen. Jeg har alltid drømt om en evig tur til Amerika (3mnd lol), og at jeg endelig skal få oppleve dette er helt sinnsykt for meg. Jeg har vært i USA før, men reisen varte bare i 10 dager. På de ti dagene rakk vi å cruise kjapt gjennom det beste av LA og en liten svipptur innom Las Vegas før vi måtte reise hjem igjen. En smakebit med andre ord - en smakebit så god at jeg bare MÅ tilbake.

Dersom dere ønsker å følge meg og mine opplevelser i fremtiden er dere mer enn velkommen til å lese bloggen min og titte innom YouTube kanalen min. Jeg skal selvfølgelig oppdatere begge disse platformene så mye som mulig utenom reisen så det er bare å stikke innom.

Håper dere alle har hatt en fantastisk jul med nære og kjære og at dere alle entrer det nye året med masse positiv energi og positive tanker!Life´s what you make it.. xoxo

Sarah Abouzelof


KONTAKT
sarahbornstedt@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits