Sarah Abouzelof

Mr & Mrs Baker

  • Skrevet 01.10.2017 klokka 13:58
  • Kategori: Personlig

Nå er det over ett år siden sist jeg la ut ett innlegg her på bloggen. Jeg har ikke vært så flink til å oppdatere, obviously.

Mye har skjedd siden den gang. Husker dere kanskje at jeg skulle på Backpacking? Jeg skulle jo blogge hele turen, men det ble det ingenting av. Jeg nøt hvert sekund av turen da, og det eneste sosiale mediet vi oppdaterte var en privat side vi hadde laget på Facebook, kun for venner og familie. Jeg kan jo kanskje fortelle litt om turen, for jeg sitter jo med så mange gode minner som jeg ikke har delt. Jeg har ikke engang vist familie og venner så mange bilder eller videoer fra turen. Helt ærlig så sitter jeg her nå og lurer på hvorfor ikke. Så kanskje jeg kan dele litt her på bloggen? Det blir i såfall i ett annet innlegg. 

I dette innlegget vil jeg heller fortelle litt om livet mitt generelt. Hvordan jeg har det, hva som har skjedd siden sist jeg blogget osv.
I skrivende stund sitter jeg hjemme hos mamma, i den nye ørelappstolen fra IKEA som vi kjøpte for noen dager siden. Macén er på fanget, TV´n er på, 24 timer detox i gang og en ring på fingeren. Ikke hvilken som helst ring, men en giftering!! Kall meg Mrs Baker! Eller, jeg har ikke offisielt byttet navn enda, men som dere sikkert skjønner- Ja, jeg er gift! Mannen min heter Jerome Baker, 21 år, Jamaicaner. Kan dere gjette hvordan vi møttes? Tro det eller ei, men Jamaica var første stopp på turen til Susann og meg. Der møtte jeg Jerome! Jeg hadde aldri i mitt liv forestilt meg at jeg skulle møte noen på Jamaica, av alle steder! Å heller ikke på en Backpacking tur. Det viser bare hvor uforutsigbart livet er, og uansett hva man planlegger kan man ikke unngå skjebnen. 

Jerome og jeg har for det meste hatt ett vanskelig avstandsforhold. Det gikk 8-9 mnd fra vi møttes første gang til vi møttes igjen. Det høres kanskje veldig rart ut for de fleste, men av en eller annen grunn klarte vi ikke å gi slipp på hverandre. 26 Desember 2016, etter ca 9 mnd med telefonsamtaler, face-time og tekstmeldinger, dro jeg ned til Jamaica igjen for å møte Jerome. Der tilbragte vi 3 uker sammen før jeg reiste tilbake til kalde Norge. Vi hadde det kjempe fint sammen og jeg koste meg masse! Selv om vi kun hadde tilbragt ca 10 dager med hverandre før jeg så han igjen, føltes alt riktig. 

Ikke lenge etter at jeg kom hjem igjen søkte vi om turist visum til Jerome slik at han kunne komme og tilbringe sommeren 2017 her i Norge med meg, og møte familie og venner. Jeg møtte noe av hans familie selv da jeg var på Jamaica, nydelig gjeng! 
Han fikk søknaden innvilget og kom oppover til Norge i slutten av April. Her tilbragte vi hele 2 mnd sammen. I løpet av de to mnd rakk jeg å vise han litt av Norge, vi dro til Sverige, fant på masse rart og koste oss veldig. Vi giftet oss 27 Juni 2017, med min nærmeste familie og bestevenn. Det var ikke ett stort bryllup, heller ikke veldig tradisjonelt, men det var fint og ekte. Var veldig surrealistisk egentlig. Alt gikk så fort, og jeg hadde gitt beskjed til familie bare 10 dager før bryllupet at vi skulle gifte oss, så det kom nok som ett lite sjokk for alle, men de var veldig støttende og synes nok det var veldig koselig. 

22 Juli reiste Jerome tilbake til Jamaica. Veldig, veldig trist. Forestill deg mannen du elsker reiser fra deg og du vet ikke hvor lang tid det tar før dere skal se hverandre igjen! På toppen av det hele, avstandsforhold er IKKE lett, det kan jeg bare skrive under på. Men så lenge begge parter er 100% dedikert, og står på samme side- funker det som regel helt fint. Vi har søkt om familiegjenforening og han fikk den heldigvis godkjent, så jeg er super happy! Eneste som gjenstår er visumet han må ha for å komme inn i Norge. Den prosessen er allerede i gang men den tar lengre tid enn hva vi forventet. Jeg har allerede bestilt flybillett til han 10 Oktober, men må nok endre den :( Uansett, så er det ikke lenge igjen til vi ser hverandre. Jeg gleder meg sykt mye! Når han kommer hit kan vi endelig starte livet våres sammen..

Jeg vil ikke skrive alt for detaljert, innlegget hadde blitt alt for langt. Men jeg er som dere sikkert har skjønt lykkelig, spent og utålmodig her jeg sitter og venter på min kjære <3 

P.S Vi lagde også en YouTube kanal sammen hvor vi vlogger og lager litt forskjellige videoer. Den er på engelsk, derfor jeg tenker og starte å blogge igjen her på norsk slik at jeg kan gi fra meg en norsk oppdatering i ny og ne. Blir nok ikke daglig blogging eller vlogging, men skal prøve mitt beste. Jeg har ikke vlogget så mye etter at Jerome reiste tilbake til Jamaica, men når han kommer tilbake skal vi starte igjen. Håper dere ønsker å følge oss på vår reise sammen, og bli en del av THE BAKER FAMILY!! SUBSCRIBE gjerne på kanalen vår, legg igjen kommentarer og lik. Dere er alle hjertelig velkomne! <3


Trykk HER for å komme til YouTube kanalen vår!
Sarah Abouzelof


KONTAKT
sarahbornstedt@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits