Sarah Abouzelof

I overkant ivrig

Jeg burde egentlig sove, men jeg klarer ikke! Det er så spennende å søke på alle destinasjonene vi skal reise til, finne ut av hva vi kan gjøre, lage liste over hva jeg trenger osv. Tror jeg er i overkant ivrig på denne reisen, hadde det ikke vært for at jeg ikke har "backpacker" sekken min enda, hadde jeg allerede pakket ferdig... Jeg elsker å reise og hele prosessen med å pakke og planlegge er noe jeg elsker! Nå skal det sies at Susann minnet meg på hvor kort tid det er til vi reiser og det var da det gikk opp for meg at vi har jo ikke ordnet med Visum eller reiseforsikring enda (hvertfall jeg). Tar meg av alt dette denne uken så jeg slipper å stresse med det siden. Greit å ha alt i boks og planlagt!


 

Kjøpte meg en Ox Red Kånken sekk(kjøpt på Fjellreven i Karl Johan), Dark Grey pocket reiseveske og- travel wallet fra Fjellreven i dag. Bestillte de to sistnevnte på nett ettersom de ikke hadde fargen Dark grey i butikk. Gleder meg til vi nærmer oss turen og jeg har alt av utstyr så jeg kan begynne å pakke. Det er jo halve moroa synes nå jeg. BTW jeg bestilte Kånken sekken i 17', men har en MacBook som er 13'. Bør jeg bytte til en mindre sekk, eller er det greit å ha i 17' for å eventuelt få plass til andre nødvendigheter under reisen? Tror den sekken er 20L hvis jeg ikke tar helt feil, blir det for mye? Hvis noen har en mening eller ett svar på hva som lønner seg setter jeg pris på det.

(Beklager for dårlig bildekvalitet. Dere vet, Iphone atm)


Random... #SELFIEOFTHEDAY 


xoxo

Just go

"They say happiness is not a destination, it's a way of life. But if you believe the destination will bring happiness in to your life, don't wait, just go"

Endelig. I hele mitt liv har dette vært en drøm. En drøm jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle realisere men ante ikke når, hvordan eller med hvem. Noen ganger må man bare kaste seg ut over klippen og satse på at man lander trygt i vannet. Livet er for kort til å ikke kjenne vanndråper som siler ned over fjeset, smake saltvannet og kjenne solen tørke det vekk i varmen. Det er nå eller aldri tenkte jeg. Det å utsette har vært min "greie" så lenge jeg kan huske, men nå tok jeg endelig tak i meg selv og hva jeg ønsket fremtiden skulle bringe. Nå var det min tur til å hoppe ut i det. Jeg forberedte meg selv på at dette var en reise jeg skulle på alene ettersom mine nærmeste venner og bekjente hverken har tid, økonomi eller mulighet til å ta fri i tre måneder. Jeg forsøkte å forestille meg selv alene på tur. "Vil jeg klare det? Er jeg selvstendig nok?" Det var en skremmende tanke. Burde jeg virkelig la meg selv reise på en så stor og lang reise alene? Jeg vet jo egentlig at jeg kunne klare det fint, men jeg ville ha noen å dele opplevelsene med. Det var da jeg var så heldig å komme over Susann. Ei jente med samme reise-drømmer som meg. Jeg dro til Bergen, hun kom til Oslo. Slik har vi blitt bedre kjent. Vi kommer godt over ens, noe som er ett must dersom man skal ut å reise sammen. Så nå har jeg da en reisepartner og ser virkelig frem til å dele dette eventyret med Susann og ikke minst, bli bedre kjent. Ordentlig god-jinte! 


 
Amerika er destinasjonen, å vi flyr for det meste til stedene vi skal besøke, men fra San Francisco skal vi leie en Campervan og kjøre langst vestkysten. En hel måned på veien uten noen spesifikk plan før vi stanser i Las Vegas og blir i noen dager før vi avslutter det hele med to uker på Hawaii. ALOHA! 20 April sitter vi på flyet til...Det er ubeskrivelig godt at det kom til nytte å være litt tøff, spontan og modig. Jeg bestemte meg i løpet av ett sekund, hadde jeg ikke gjort det og kontaktet Susann ville vi ikke ha sittet her med billetter til Amerika sammen.

xoxo

Sarah Abouzelof


KONTAKT
sarahbornstedt@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits