Sarah Abouzelof

Galskap

  • Skrevet 01.01.2016 klokka 18:29
  • Kategori: Diverse

Jeg kan ikke være noe annet enn takknemlig for at jeg har en så stor og flott familie på både mamma og pappa sin side. Det å vokse opp med det beste (skal ikke lyve, men også det værste) av to verdener er absolutt noe jeg er takknemlig for og tenker på ganske ofte. Jeg er så heldig som har både libanesisk krydder og norske poteter i blodet. Julaften feirer jeg alltid med den norske familien min, og på nyttårsaften feirer jeg med den libanesiske og sånn har jeg egentlig fordelt disse dagene i mange år. Juleroen og nyttårs galskapen. 

Vi libanesere tar ikke lett på muligheten for å ha en god fest. Det skal sies! Slike sammenkomster byr alltid på drama, god spennende mat, muligheten for å gi totalt f* på dansegulvet, og om du tør og drite deg ut og danse "libanesisk" like there's no tomorrow, ja da er du festens midtpunkt. 

Jeg er så utrolig glad og stolt over å være halvt libaneser og halvt norsk. Jeg har to land, to kulturer, to språk, men ett hjerte. Jeg tror at det er grunnen til mitt åpne sinn og mangel på sterke fordommer mot mennesker og kulturer. En god miks av litt forskjellig galskap...NYE 2015-2016, Godt nytt år! xoxo

Nytt år, nye eventyr

  • Skrevet 31.12.2015 klokka 03:39
  • Kategori: Diverse

Hei alle sammen. Er vel på tide at jeg offisielt melder meg inn i klubben igjen, hvilket betyr - JA jeg skal begynne å blogge så mye som mulig. Jeg føler at 2016 har mye å by på. Det får høres så klisje ut som det bare må, men jeg føler virkelig at 2016 er mitt år! Mitt år for opplevelser, jobbe med meg selv og min egen lykke. Jeg vil også meddele at jeg har kjøpt min aller første MacBook, ever. En PC/MacBook er jo obligatorisk dersom man vil blogge eller i mitt tilfelle, også drive med YouTube, så det er nok en god investering i å ha skaffet seg dette dersom jeg skal blogge og lage videoer :) 

Som sikkert ikke alle vet skal jeg på Backpacking i Amerika i april 2016 med ei venninne. Gleder meg noe helt vilt mye, og jeg kan ikke vente med å blogge/vlogge hele opplevelsen. Jeg har alltid drømt om en evig tur til Amerika (3mnd lol), og at jeg endelig skal få oppleve dette er helt sinnsykt for meg. Jeg har vært i USA før, men reisen varte bare i 10 dager. På de ti dagene rakk vi å cruise kjapt gjennom det beste av LA og en liten svipptur innom Las Vegas før vi måtte reise hjem igjen. En smakebit med andre ord - en smakebit så god at jeg bare MÅ tilbake.

Dersom dere ønsker å følge meg og mine opplevelser i fremtiden er dere mer enn velkommen til å lese bloggen min og titte innom YouTube kanalen min. Jeg skal selvfølgelig oppdatere begge disse platformene så mye som mulig utenom reisen så det er bare å stikke innom.

Håper dere alle har hatt en fantastisk jul med nære og kjære og at dere alle entrer det nye året med masse positiv energi og positive tanker!Life´s what you make it.. xoxo

Sarah Abouzelof


KONTAKT
sarahbornstedt@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits